BYGG i TRE inviterer kommuner og fylkeskommuner til faglig studietur. Gjennom besøk hos Moelven Limtre og Modul, overnatting i Mjøstårnet - verdens høyeste trehus - og ulike formålsbygg på Biri og Lillehammer oppdaterer vi oss på trender og nyheter innen bærekraftig byggeri.

Idrettshallen på Biri åpnet høsten 2018 og er bygd i KL-tre, har grankledning, tribuner i KL-tre og eik. Totalkostnaden for hallen som er 1786 m2 kom på totalt 25 mill, inkl asfaltert parkeringsplass på 950m2.

Turen går til Moelven og Lillehammer. Dag 1 kl 13.00 besøker vi Moelven Limtre og Moelven Modul. Vi overnatter på det nye Wood Hotell i Mjøstårnet og har litt faglig opplegg + middag her om kvelden. Dag 2 går turen til den nye flerbrukshallen på Sjusjøen, Fåberggata omsorgsboliger, Nordre Ål barneskole, Biri Flerbrukshall og Biri Planteskole.

Det er plass til totalt 32 stk på turen. Her blir det førstemann til mølla. Det blir satt opp buss som går fra Vest- Telemark, via Bø, Notodden, Kongsberg, Hokksund, Hønefoss - og man kan hoppe på underveis. Pris for deltakere fra Buskerud og Telemark; 3200 + mva pr deltaker, inkl buss, overnatting og alle måltider. Pris for deltakere fra Agder; ca 2500,- + mva

Turen er for kommuner/fylkeskommuner i Telemark, Buskerud og Agder.

VELKOMMEN!!

Ved spørsmål ta kontakt.
Kristin Vedum tlf 93 25 94 72 kristin.vedum@silvaconsult.no