Montering av nye Sydskogen Skole i Røyken, sept 2018

Det har i de senere årene blitt oppført en stor mengde store byggeprosjekter med tre som hovedmateriale, både offentlige og private. Dette omfatter blant annet skoler, barnehager, idrettsbygg og omsorgsbygg samt boligblokker, næringsbygg og kulturbygg. Nå inviterer Tredriveren til kurs slik at flest mulig i Agder kan heve kompetansen sin innen industrielt trebyggeri.

KURS i TRE SOM KONSTRUKSJONSMATERIALE 29 januar 2020

Kurs 2: Trekonstruksjon som bæresystem (krysslimt tre, limtre og samvirkekonstruksjoner)

Målgruppe: Arkitekter, rådgivende ingeniører bygg, prosjekteringsansvarlige og andre rådgivere/ledere som ønsker større kunnskap innen prosjektering av trekonstruksjon som bæresystem.

Kurset skal øke din kunnskap om trekonstruksjoner og gi innblikk i prosjekteringsfasen. Det vil være et konstruksjonsteknikkfokus avgrenset til limtre-, krysslimt tre og samvirkekonstruksjoner. Det presenteres både bakenliggende teori og praktiske løsninger/aspekt. Entreprenører og lokale byggherrer vil i løpet av kursdagen dele sine tanker om trebyggeri.

Kursholderne er Preben Aanesen, universitetslektor ved Universitetet i Agder og Jørgen Tycho, Arkitekt og daglig leder i Oslotre. Begge har stor kunnskap fra prosjektering av trekonstruksjoner og har erfaring fra rollene RIB og ARK.

Tid: 29 januar 2019, kl 08.15 – 15.30
Sted: Scandic Sørlandet, Travparkveien 14, Kristiansand
Pris: 2500,- pr person, for deltaker nr 2 fra samme virksomhet 2100,- (pris er ex mva)

Totalt 55 stk plasser. Førstemann til mølla mht påmelding.