Røyken bygger sin 2. svanemerkede skole i tre

Røyken Eiendom tildelte forrige uke en totalentreprisekontrakt på nye Torvbråten skole med flerbrukshall til Veidekke Entreprenør AS.

Røyken kommune er offensive i sin satsing og har nå tildelt en totalentreprisekontrakt på Torvbråten skole med flerbrukshall til Veidekke Entreprenør AS. Kontrakten er på 187 millioner kroner eks mva. inngått kontrakt. De er nå inne i en 10 dagers karensperiode ihht loven om offentlige anskaffelser, men etter endt karensperiode blir det kontraktsignering.

Den nye Torvbråten skole skal stå ferdig sommeren 2020 blir den andre klimavennlige skolen Røyken bygger. I likhet med Sydskogen skole, som ligger 2 km unna Torvbråten, blir skolen bygd i massivtre og limtre og den blir svanemerket. Røyken går "all inn" og det blir i tillegg CO2 fri byggeplass, energibrønner, solceller på taket kombinert med overvannsfordrøyning, passivhus og klimagassregnskap. Den gamle skolen som står på tomta rives i sommer.

Prosjektleder i Røyken Eiendom er Alt Kaare Stokker, som også er prosjektleder for Sydskogen skole som skal være ferdig til skolestart i år.

BYGG i TRE ser fram til å følge nok et spennende og miljøvennlig prosjekt i Røyken!